• main-banner-belgium

  BELGJIKE REGJISTRIMI I ANIJEVE

  Regjistrimi i jahteve në Belgjikë

Regjistroni varkën tuaj në Belgjikë

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Belgjikë, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Belgjikë, duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Belgjikë ose si përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Belgjikë.


Ka disa përfitime për regjistrimin e një varke në Belgjikë, duke përfshirë:

Pajtueshmëria me të drejtën ndërkombëtare: Si nënshkruese e UNCLOS, Belgjika është në përputhje me ligjet ndërkombëtare që rregullojnë aktivitetet detare dhe anijet e regjistruara në Belgjikë njihen përgjithësisht në mbarë botën.

Qasja në ujërat e BE-së: Belgjika është anëtare e Bashkimit Evropian dhe anijet e regjistruara në Belgjikë kanë akses në rrjetin e gjerë të rrugëve ujore të BE-së, duke përfshirë lumenjtë, kanalet dhe portet.

Procesi efikas i regjistrimit: Procesi i regjistrimit në Belgjikë është relativisht i drejtpërdrejtë dhe efikas, me një agjenci të vetme qeveritare përgjegjëse për trajtimin e regjistrimit të anijeve.

Infrastrukturë detare me cilësi të lartë: Belgjika ka një infrastrukturë detare të zhvilluar mirë, duke përfshirë portet moderne, marinat dhe objektet e riparimit, të cilat mund t'u ofrojnë pronarëve të anijeve akses të lehtë në shërbimet thelbësore.

Lehtësia e transfertave: Belgjika ka një sistem transparent për transferimet me anije, gjë që e bën të lehtë shitjen ose transferimin e pronësisë së një anijeje të regjistruar.

Flamuri belg: Shumë pronarë varkash zgjedhin gjithashtu të mbajnë flamurin belg, i cili njihet si simbol i cilësisë dhe sigurisë në industrinë detare.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  Nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Belgjikë. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • 7 ditë shërbim ndaj klientit në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flet; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • Regjistrim i garantuar në 3-6 javë! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Belgjikë dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj të jetë gati në më pak se 3-6 javë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Belgjikës.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Belgjikë, nuk kemi nevojë për asnjë raport anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopje e pasaportës e noterizuar

2) Fatura e shitjes e noterizuar

3) Certifikata e fshirjes (nëse është regjistruar më parë)

4) Varkat e ndërtuara pas vitit 1998, na dërgoni kopjen e certifikatës së deklaratës CE

5) Motorët e ndërtuar pas vitit 2006, na dërgoni kopjen e certifikatës së deklaratës CE

6) Anije ndërkombëtare, certifikatë e deklaratës CE/Dëshmi e pagesës së TVSH-së në BE

7) Varkat e ndërtuara në shtëpi/vetë të ndërtuara, një raport sigurimi që tregon se ju jeni ndërtuesi i varkës, së bashku me modelin e varkës, datën e fillimit dhe përfundimit të ndërtimit të varkës, adresën e vendndodhjes së ndërtesës dhe vizatimin e varkës. Na dërgoni faturën e blerjes së varkës (P.sh.: byk, motor, direk etj)

8) Fotot e varkës

9) Foto e numrit të bykut

10) Foto e pllakës CE

11) Foto e numrit serial të motorit

3-6 javë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj.

4 javë
Shërbim i përshpejtuar

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Belgjikë.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur